Carmen Tenescu - Nutritionist

imageEu sunt Carmen si vreau sa iti povestec cate ceva despre mine.
Aventura mea spre universul frumosului a inceput cu mult timp in urma.
Dupa mai mult de 13 ani in industria frumusetii (top management in diferite spa-uri si clinici de estetica si remodelare corporala), unde am imbinat nutritia si remodelarea corporala, mi-am dat seama ca pot ajuta oamenii sa devina mai increzatori si mai frumosi (atat din punct de vedere estetic cat si sufleteste).
Am inteles ca o viata mai buna inseamna un stil alimentar echilibrat. In ceea ce priveste modul in care putem slabi repede si frumos, totul este posibil.
Atunci cand vrei cu adevarat.
Este important sa stii ca poti sa slabesti frumos, cu un program personalizat bazat pe o alimentatie corecta, adaptat nevoilor tale din punct de vedere nutritional si in concordanta cu activitatea ta, fara restrictii prea mari, fara stress, fara ore intregi in bucatarie.
Combinand fiecare teorie studiata cu experientele mele si ale tuturor femeilor carora le-am readus zambetul pe buze, speranta si increderea in sine atunci cand le-am demonstrat ca o scadere de 10,15 sau chiar 20 kg se poate realiza fara eforturi uriase si fara o revolutie in propriul stil alimentar, am reusit sa le ajut sa isi atinga telul: un alt stil de viata!
Sunt nutritionist, dar mai intai de toate sunt femeie. Si mama. Si sotie. Si stiu ce inseamna lipsa timpului, noptile nedormite, sarcinile de serviciu.
Stiu ca orice femeie are nevoie de timp pentru ea, are nevoie de incredere in propria persoana si, mai mult de atat, vrea sa se simta frumoasa.
Eu te pot ajuta sa iti atingi scopul, daca iti doresti cu adevarat!

Suna pentru programare!

acum

CALL
0743182365

Carmen spune:

Toti meritam o viata fericita. Toti meritam sa traim frumos. Toti meritam sa fim sanatosi.

Tu ai nevoie de o alimentatie echilibrata, variata si gustoasa. Eu voi fi alaturi de tine 18h din 24h si te voi sprijini in atingerea scopului si in mentinerea lui, imbunatatindu-ti starea de sanatate.

Sanatatea...nu se poate cumpara.

image

Nutrisimo by Carmen Tenescu

Go Top